Стало відомо скільки коштів до бюджету закладуть до міського та обласного бюджетів 

17.12.2017 15:55
image
Наразі у кіровоградській облдержадміністрації та міській раді тривають обговорення проектів рішення щодо бюджетів на 2018 рік. DOZOR  поцікавився у головних фінансистів області та міста скільки грошей планують закласти до бюджетів.
 
Так, директор департаменту фінансів ОДА Сергій Шеремет у коментарі сайту DOZOR повідомив, що найбільшу кількість грошей з бюджету отримають три галузі.
«На наступний рік запланований обласний бюджет у розмірі 6,4 мільярди гривень. Найбільше планується виділяти коштів на охорону здоров’я, освіту та соціальний захист населення», – повідомив посадовець.
Щодо міського бюджету, за словами начальника фінансового управління міськради Любові Бочкової, за останні два роки бюджет Кіровограда зріс майже удвічі у зв’язку з децентралізацією.
«Фінансовий ресурс міського бюджету міста на 2018 рік сформовано у сумі 2,593 мільярди гривень. Доходи загального фонду складають 2, 519 мільярди гривень і доходи спеціального фонду –  73,1 мільйони гривень. Фактичні надходження до бюджету міста внаслідок бюджетної децентралізації, порівняно з 2015 роком, зросли практично в два рази і збільшилися на 1,2 мільярди гривень», – зазначила Бочкова.
Переглядiв: 1373