Студент із Кіровоградщини став кращим серед 34 тисяч учасників євровікторини  (ФОТО)

06.10.2018 11:30
image

Ліцеїст з міста Долинська Кіровоградської області, учасник Євроклубу Ян Удовіченко став переможцем євровікторини  «EUROQUIZ». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила голова ради Євроклубів у Кіровоградській області Олена Арутунян.

Так, ліцеїст найкраще з усіх учасників відповів на питання вікторини, які стосувалися діяльності  Європейського Союзу.  

«Це був конкурс представництва Євросоюзу в Україні – євровікторина, питання якої стосувалися діяльності Євросоюзу, співпраці союзу з Україною. Вікторина складалася з кількох етапів, і учасники мали набирати достатню кількість балів для того, щоб пройти до іншого. До останнього дійшло 34 тисячі 310 учасників різного віку – діти та молодь. Серед усіх учасників Ян Удовіченко посів перше місце. Ян є членом ради Євроклубів Кіровоградщини та випускником Євроклубу Долинського району. Його перемога – це результат його активної діяльності в усіх заходах, які були направлені на виховання свідомого громадянина нашої держави», - розповіла Олена Арутунян.

Яна Удовіченка особисто привітали з перемогою голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, віце-прем’єр-міністр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко. Переможець отримав грамоту. 

image

Фото Олександра Гавриленка

Переглядiв: 1333