Студенти-іноземці змагалися за кубок у «Битві націй» (ФОТО)

08.06.2018 13:29
image

В обласному центрі відбувся медично-краєзнавчий квест «Битва націй» серед студентів Донецького національного медичного університету сьогодні, 8 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі закладу.

Так, захід проводиться другий рік поспіль.  У змаганнях взяли участь 5 команд - України, Узбекистану, Нігерії, Єгипту, Індії. Квест зібрав близько ста учасників. 

Під час квесту студенти в ігровій формі перевіряли знання предметів, які вивчали впродовж року та те, як вивчили місто. По завершенню кожної локації вони отримували фото наступної та мали знайти її самостійно.   Всього на змаганнях було дев'ять локацій у центрі міста - студенти показували свої знання з латини, хімії, анатомії, гістології, медичної фізики, історії України, української та англійської мов, медичної біології, а також демонстрували свою спортивну підготовку. Швидкість та знання студентів оцінювало журі. 

Фінал змагань відбувся на Козачому острові. Під час фіналу, студенти кожної країни-учасника продемонстрували  власні творчі презентації.

У результаті перемогу та кубок здобула команда «Фараони» з Єгипту. Вручалися дипломи і за перемогу у різноманітних номінаціях. Так команда з Узбекистану стала «Серцем ДНМУ» та кращою з української мови, нігерійська команда отримала дипломи за кращий командний дух та знання латини, команда України «Січ» стала найшвидшою та кращою в анатомії, найталановитішими назвали команду «Неймовірна Індія». 

image
image
image
image
image

Фото надані Донецьким національним медичним університетом 

Переглядiв: 1358