Студенти педуніверситету створили масштабний благодійний ярмарок хенд-мейду (ФОТО)

15.12.2017 08:00
image

У педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся благодійний ярмарок «Помічники святого Миколая» вчора, 15 грудня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, організаторами благодійного ярмарку стали студенти вишу, зокрема, студенти фізико-математичного факультету. Експозиція ярмарку була представлена кількома сотнями виробів ручної роботи.

«У нашої групи виникла така ідея – організувати благодійний ярмарок на підтримку АТОвців. Відразу ж ми почали виготовляти вироби, долучилися до допомоги у створенні експонатів і наша бібліотека. Виготовили до 200 робіт, серед них – сувеніри, ялинкові прикраси, новорічні гірлянди, вінки. До участі у ярмарку долучилося багато людей, не тільки ті, хто вчиться та працює в університеті. Під час заходу ми зібрали 3 235 гривень», - розповіла у коментарі сайту DOZOR співорганізатор виставки, студентка другого курсу групи АТН фізико-математичного факультету ЦДПУ імені В. Винниченка Аліна Чугунова.
«У нашому виші вчилися хлопці, які пішли в АТО та загинули. У них є діти. Ми зв’яжемося з родичами цих діток, закупимо подарунки та організуємо для них свято до Дня святого Миколая», - додала Чугунова.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2340