Студенти педуніверситету віджималися на площі. Ректорат флешмоб «прогуляв» (ФОТО)

29.03.2017 06:58

image

Студенти Центральноукраїнського педагогічного університету імені Володимира Винниченка віджималися в пам'ять про бійців, які покінчили життя самогубством, віджимаючись на площі перед вишем сьогодні, 29 березня. Про це повідомляє DOZOR.

У флешмобі #22 Pushup Challenge взяли участь 30 студентів ЦДПУ, представники профкому. Проте до акції так і не долучився ректорат  та педколектив університету, участь яких анонсувалася на сайті вишу - долучився лише один викладач.

Нагадаємо, кіровоградські студенти-математики взяли участь у флешмобі #22 Pushup Challenge  у пам’ять про бійців, які покінчили життя самогубством.

Як повідомляв DOZOR, флеш-моб #22 Pushup Challenge підтримали вчителі фізичної культури обласного центру та рятувальники. Також до флешмобу долучилися копи Кіровограда та кіровоградські кіборги.

Як повідомляв DOZOR, минулого місяця колектив педуніверситету двома третинами голосів перейменував виш на Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Вчора наказ про перейменування вишу опублікувало Міністерство освіти та науки України. 

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1348