Суд по справі смертельної ДТП під Суботцями перенесли через тяжкий стан підозрюваного

22.05.2018 07:57
image

Суд по справі ДТП під селом Суботці Знам’янського району, внаслідок якої загинуло четверо людей, перенесли через тяжкий стан підозрюваного. Відповідне рішення прийняв Ленінський районний суд сьогодні, 22 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, вже вдруге судове засідання, на  якому мають обрати запобіжний захід для підозрюваного у скоєнні ДТП Сергія Нестеренка, відклали через неможливість його присутності на засіданні.

Згідно з довідкою Кіровоградської обласної лікарні, чоловік знаходиться у важкому стані у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії.

«Довідка про стан здоров’я, яка була надана Знам’янською міською лікарнею імені Лисенка, свідчить про те, що особа переводиться до обласної лікарні за станом здоров’я за вимогою родичів. Підозрюваний не може самостійно пересуватися та брати участь у судовому процесі. Хочу додати, що під час додаткового обстеження у Нестеренка були виявлені пошкодження селезінки, що фактично унеможливлює його подальшу участь у судових засіданнях найближчим часом, а лише у разі покращення його стану здоров’я», - зазначив адвокат підозрюваного Денис Довженко.

Відтак судове засідання перенесли на 29 травня.

Нагадаємо, біля села Суботці 12 травня поточного року близько 18.30 сталася ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів.

Як повідомляв DOZOR, 36-річному водію автомобіля Volkswagen оголосили про підозру у скоєнні ДТП поблизу села Суботці.

 

Переглядiв: 3930