"Так вийшло": Гладкий прокоментував відключення газу (ФОТО)

28.11.2017 14:14
image

Голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий під час прес-конференції не зміг детально пояснити, у чому причина відключення газопостачання на міських котельнях, однак розповів про розвиток діалогу між ним та владою сьогодні, 28 листопада, інформує DOZOR.

«Були відключені ряд котелень. Чому так вийшло, я не хотів би детально зупинятися, бо людям це нецікаво. Головне, що ми взаємодіємо з ОДА та місцевою владою та робимо все можливе, щоб цю критичну ситуацію вивести в площину вирішення. Зараз йде процес підключення котелень до тепломережі міста. Процес триватиме якийсь час», - повідомив Олександр Гладкий.

За словами посадовця, головною проблемою в країні є те, що НКРЄ втратила свій статус і це гальмує питання тарифів для теплогенеруючих підприємства.

На питання журналістів щодо точної причини відключення газу, Гладкий відповів, що він діяв у правовому полі, тому і вирішив відключити газопостачання. Крім цього, посадовець зазначив, що йому б хотілося кращої комунікації з місцевою владою та сплати боргів споживачами, однак точної суми боргу Гладкий згадати не зміг.

«Газ - це дорогий продукт, за який треба платити гроші. Ми хочемо, щоб рівень оплати за газ відповідав його споживанню. Ситуація спровокована  нинішніми проблемами у цьому опалювальному сезоні. Ми відносимося до сфери газопостачання, тому ми діємо у своєму правовому полі», - сказав.  Олександр Гладкий.
«Процес був довгим. Ми неодноразово попереджували, надсилали листи. Процес тривав з липня. Так вийшло, на жаль,  що на ці дні, а не на липневі, прийшлося відключення газу», - додав посадовець.

За словами Олександра Гладкого, протягом доби відновиться газопостачання на котельнях, які були відключені відучора, 27 листопада.

Як повідомляв DOZOR, частина котелень в обласному центрі відновила роботу.

Читайте також:

Кіровоградці, які другу добу сидять без тепла, мітингували в приміщенні «Кіровоградгазу»  (ФОТО, ВІДЕО).

Скандал у «Кіровоградгазі» продовжився бійкою (ФОТО, ВІДЕО).

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3440