Техніко-економічне обґрунтування з реконструкції Набережної вже на етапі затвердження

22.05.2018 12:19
image

Передпроектний документ, що уточнює та доповнює схему реконструкції  Набережної, визначає основні технологічні та будівельні рішення, прийнятий за основу. Таке рішення прийняла комісія з реконструкції Набережної, створення якої ініціював громадський діяч Артем Стрижаков.

Так, під час засідання комісії талановита молодь  - архітектор, яка розробила власний проект реконструкції Набережної, та ІТ-фахівець, який винайшов пристрій з очистки річок від сміття – презентували свої проекти. Комісія оцінила пропозиції схвально.

«Ми розробили техзавдання по Набережній, воно описане. Ми розроблюємо всю Набережну: від вулиці Київської до вулиці Михайлівської. Зараз молодь запропонувала гарні проекти, багато концепцій у нас співпадають. Ми разом попрацюємо плідно сьогодні, завтра та протягом тижня», - зазначив архітектор Володимир Рак.

За інформацію, техніко-економічне обґрунтування має бути остаточно затверджене під час наступного засідання комісії, яке заплановане на наступний тиждень. За пропозицією члена комісії Артема Стрижакова, воно проходитиме у виїзному режимі.

Нагадаємо, за ініціативи Муніципального бюро Стрижакова  у міськраді була створена  широка робоча група з експертів та фахівців для розробки масштабного проекту з реконструкції Набережної.

Як повідомлялося раніше, проект з реконструкції Набережної Муніципального бюро Стрижакова  переміг у конкурсі «Громадський бюджет – 2018», набравши рекордну кількість голосів.

image
image
Переглядiв: 1042