Теплопостачання відключених об'єктів Кіровограда мають відновити

15.03.2018 19:12
image

Газопостачання відключених теплових котелень  в обласному центрі відновлять. Про це під час вечірнього телеефіру на обласному суспільному телебаченні у програмі "Тема дня"  повідомив  голова правління ВАТ "Кіровоградгаз" Олександр Гладкий, інформує DOZOR.

За його словами, підключення стало можливим завдяки наполегливості голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка, якому вдалося за сприяння віце-прем'єра Геннадія Зубка домовитись про виділення номінацій на газ підприємству "Кіровоградтепло", 6 котелень якого було відключено від газу.

Неочікуваною стала поява у ефірі кіровоградського міського голови Андрія Райковича. У ході  телепрограми опоненти так і не дійшли згоди. Райкович звинувачував Гладкого у газовому шантажі та дестабілізації комунального господарства міста. Натомість Гладкий навів переконливі аргументи стосовно того, що керівництво міста не приділяє належної уваги майновим комплексам теплопостачальних підприємств та не здатне до ведення конструктивного діалогу з постачальниками газу.

Насамкінець опоненти потиснули одне одному рику руки, але озвучені ними претензії, безумовно, не зникли. Відтак слід очікувати подальших непорозумінь у сфері газопостачання міста.   

Як повідомляв DOZOR, в Кіровограді за борги теплогенеруючих підприємств було відключено 6 котелень централізованого теплопостачання. Біля офісу ВАТ "Кіровоградгаз" час від часу відбуваються пікети деяких громадських активістів. Організатори акцій протесту оголосили масову мобілізацію населення щодо припинення свавілля газопостачального підприємства.

 

Читайте також:

Акція протесту чи клоунада? Продовження газового конфлікту у Кіровограді (ФОТО)

Пікет із шинами: Оголошена мобілізація населення міста щодо припинення свавілля газівників (ФОТО)

 

Переглядiв: 1364