Томенко розповів кіровоградцям про президента майбутнього

19.04.2018 14:09
image

Український політик Микола Томенко презентував в обласному центрі проекти  «7 чудес України: історичні міста та містечка» та «Український президент - 2019» під час прес-конференції в прес-клубі сьогодні, 19 квітня. Про це повідомляє DOZOR.  

За словами політика, до проекту «7 чудес України: історичні міста та містечка» увійшли міста, які мають вагоме значення в історії України. Втім,  про населені пункти Кіровоградщини мова у проекті не йде.

«Ваш регіон не потрапив до переможців проекту. Думаю, що до наступного етапу Кіровоградщина потрапить, оскільки наступний проект стосуватиметься видатних особистостей, які прославили Україну, у вас такі люди є. Також я заглянув у ваш парк, зрозумів, що треба стимулювати місцеву владу до його розвитку. Проінспектуємо парки, ботанічні сади, думаю, що Кіровоградщина потрапить до наступного проекту», - зазначив Микола Томенко.

Крім цього, політик ознайомив присутніх з проектом концепції «Український Президент – 2019». Концепція передбачає визначення місії, стратегії, програми та команди, які мають передувати визначенню безпосередньо кандидата.

«У нас дві альтернативи: або війна всіх проти всіх, або змістовна дискусія. Ми пропонуємо винести кандидатуру президента в самий кінець. Нам підходить американська та частково німецька передвиборна компанія. Під стратегію команди треба обирати, кого висувати на кандидатуру президента», - пояснює політик.

На даний час політик презентує дану концепцію у різних містах країни, а на День Конституції планується презентувати дану програму у Києві.

Переглядiв: 713