Товариство Червоного Хреста розважало містян у Ковалівському парку (ФОТО)

08.05.2018 15:22
image

У обласному центрі у Ковалівському парку відбувся благодійний концерт, присвячений Міжнародному дню Товариства Червоного Хреста сьогодні, 8 травня, інформує медіапорталу DOZOR.

Так, на концерті виступали гурти LELO FRAMELO, GreMi, FL, саксофоніст Назар Ісаков та інші.

"Концерт присвячений дню народження засновника руху "Червоного Хреста" Анрі Дюнана. Пройшов збір коштів, але це не було метою даного заходу. Метою є показати те, що Товариство "Червоний Хрест" є на Кіровоградщині, що вона розвивається та допомагає", - розповів заступник командира загону швидкого реагування Товариства Червоного хреста України в Кіровоградській області Віталій Зозуля.

Для учасників заходу провели як навальні майстер каси, зокрема надання медичної допомоги, так і розважальні – для дітей підготували боді-арт.

"Із Червоним Хрестом ми співпрацюємо ще з 2006 року та вже проводили спільні заходи. Ми завжди залюбки приєднуємось, тому що робимо одну справу: рятуємо та захищаємо життя. На цьому заході працюємо як з дорослими, так і з маленькими громадянами нагадуємо правила безпеки.Це особливо актуально напередодні канікул", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR начальник відділу зі зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в області Оксана Білоброва.
"Я потрапила випадково на цей захід, просто почула музику і прийшла. Ми з дочкою вирішили залишитися та послухати. Раніше я не чула взагалі про цю організацію, тому стало цікаво, що це за захід", - розповіла гостя заходу Наталя Гардієнко.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1804