Центральна частина Кіровограда стала музичною (ФОТО)

19.05.2018 16:14
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій проходить День вуличної музики, 19 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, захід є некомерційним і у місті проходить вже другий рік поспіль. Жителі та гості міста можуть послухати різні жанри музики на трьох локаціях, які знаходяться на вулиці Дворцовій та біля краєзнавчого музею.

Перед містянами демонструють яскраві виступи гурти "KIRIK", "Dry Хмара", "LOS UA", "The Sound Age", "KзO Solution", "Well", "Місто доріг", "ГуртОМ" та "Марэй".  Крім цього, на локації біля SHO-бару виступають гурти „Само собой”, "Ланцюгова реакція", "TRM Tesla", "Rubicon", "Bruce Lee Orchestra", "Чорне Сяйво", та "Десь Чули".

Також на глядачів чекатиме латиноамериканська музика та майстер-клас з бачати від хореографів школи танцю «Bachata Blanca Кропивницький».  

"Дивовижний захід, важко зосередитися на якійсь одній локації, адже на кожній з них різні виконавці, яких хочеться послухати. Я прийшов послухати лише деяких виконавців, але вже наразі послухав багатьох та задоволений цим, тому що дуже захоплююче видовище. Крім того, багато людей, з якими можна ще поспілкуватися, знайти собі однодумців та насолодитися гарною музикою", - поділився враженнями студент 1 курсу Центральноукраїнського національного технічного університету Дмитро Подкопаєв.

На локації біля обласного краєзнавчого музею гості заходу насолоджуються виступами оркестру 3-го окремого полку спеціального призначення, музичної школи № 2 ім. Ю. Мейтуса, музичної школи № 3, музичної школи № 4, дитячої школи мистецтв, музичної школи № 1 ім. Г. Г. Нейгауза, міського професійного духовного оркестру, дуету "Фен ікс", вокальної групи "Барвінок" та музичної лабораторії імені Марка Кропивницького.

За інформацією, музичні локації працюватимуть до 22:00.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1886