У День Перемоги в Кіровограді відбудеться урочиста хода

05.05.2017 06:39
image

У обласному центрі відбудеться панахида за загиблими воїнами, які полягли під час Другої Світової війни, та загальноукраїнська акція «Перша хвилина миру»,  у понеділок, 8 травня та урочиста хода у вівторок, 9 травня.  Про це у коментарі сайту DOZOR  повідомили у міськраді.  

«Так, 8 травня, об 11:00 на меморіальному комплексі «Фортечні вали відбудеться панахида за загиблими під час Другої світової війни  Цього дня, о 22:00 традиційно відбудеться загальноукраїнська акція «Перша хвилина миру», яка у нашому місті називається «Дорогою пам’яті та примирення. Відбудеться захід на Театральній площі», - повідомив керівник відділу по роботі зі ЗМІ Кіровоградської міської ради Сергій Якунін.
«У вівторок, 9 травня, розпочнеться хода від головної площі міста о 10:00 та завершиться на Фортечних валах. Перекриття центральних доріг у місті не буде, лише під час проходження колони, після 10:00. Так, перед колоною буде їхати машина супроводу, а традиційно в час проходження колони, перпендикулярні до центральної вулиці дороги будуть перекриті буквально на кілька хвилин», - зазначив Сергій Якунін.
Переглядiв: 2063