У День захисту дітей кіровоградській малечі безкоштовно роздаватимуть солодощі

29.05.2018 09:56
image

У обласному центрі до Дня захисту дітей на площі біля міськради та у Ковалівському парку усі, хто долучатиметься до фестивалю та конкурсів, отримають безкоштовно морозиво та солодощі. Про це під час прес-конференції повідомив начальник відділу фізичної культури та спорту міськради Сергій Колодяжний сьогодні, 29 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, 1 червня на площі біля міськради гості заходу зможуть спробувати свої сили та вміння у «Науковому пікніку». А у Ковалівському парку о 10.00 для дітей розпочнеться конкурс «Квітуча країна дитинства», на якому визначатимуться найспритніші у змаганнях з шахів, шашок, настільного хокею,  дартсу,  фризбі, дуйболу, обертанні обруча,  стрибках на скакалці,  жонглюванні м’ячем та найерудованіші у спортивній вікторині.

Крім того, на дітей очікують туристсько-краєзнавчий фестиваль «Люби і знай свій рідний край» та бебі-шоу "Дитинство – це гомін веселий усюди". Також відбудеться традиційна акція «Місто в пелюшках» о 10:15 у Ковалівському парку.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі знову проводитимуть акцію для  дітей , яку раніше проводила редакція газети «Україна-Центр».


Переглядiв: 849