У дитячому розважальному центрі Кіровограда рятувальники знайшли недоліки (ФОТО)

04.04.2018 13:19
image

Рятувальники під час перевірки дитячого розважального центру «Crazy Land» , що у ТЦ «Фуршет» на вулиці Волкова, знайшли низку недоліків сьогодні, 4 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.  

Так, під час перевірки надзвичайники провели  огляд, аналіз, вивчили усі ланки протипожежного захисту закладу (евакуаційні шляхи, системи оповіщення, засоби пожежогасіння, технічна документація тощо).

У ході другого етапу перевірки відбулося практичне відпрацювання об’єкта: після запуску системи реагування на первинний прояв пожежі ввімкнулась система оповіщення, персонал здійснив заходи по евакуації відвідувачів, першочергові дії по інформуванню відповідних служб взаємодії та необхідні протипожежні заходи до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальники провели тактичні навчання у ТЦ «Фуршет» по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, відпрацювавши гасіння пожежі у складній обстановці з умовними перешкодами, що можуть виникнути під час реальної ситуації.

У ході перевірки рятувальники знайшли низку недоліків щодо утримання шляхів евакуації та евакуаційних виходів, систем внутрішнього протипожежного водопостачання та систем пожежної автоматики. Проте остаточний акт перевірки складуть та оприлюднять після повного аналізу усіх складових протипожежного захисту.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2756