У «Єлисаветграді» презентували виставку закарпатського художника (ФОТО)

16.02.2018 16:04
image

В обласному центрі у галереї «Єлисавтеград» відбулася презентація виставки художника з Ужгорода Едуарда Приходька сьогодні, 16 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, виставка художника з Закарпаття стала можливою завдяки початку співпраці галереї з ужгородським культурно-художнім фондом Brovdi Art.  Експозиція представлена 15 картинами.

«Ми розпочали співпрацю з галереєю «Єлисаветград» цього року з метою репрезентації творчості молодих художників із Закарпаття. Виставковий цикл ми розпочали з творів молодого художника Едуарда Приходька. Твори представлені у жанрі фігуративного живопису, вони написані в різних роках. В них прослідковується творча еволюція художника. В подальшому ми також плануємо привозити виставки молодих художників з Закарпаття, щоб репрезентувати творчість нашого краю», - розповіла представник фонду Brovdi Art Людмила Козловська, зазначивши, що кіровоградська галерея сподобалася їй душевним настроєм та аурою.
«Ми будемо презентувати в майбутньому абстрактне мистецтво наших молодих художників. Едуард Приходько походить з мистецької родини. Його батько – народний художник України, а мама – авторитетний мистецтвознавець. Тому він фактично з народження перебуває у аурі мистецтва», - додала Козловська.

Експозиція перебуватиме у галереї протягом місяця.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1889