У Києві розпочався суд щодо незаконного перейменування Кіровограда

15.06.2017 13:58
image

У Вищому адміністративному суді України в Києві розпочалося судове засідання щодо незаконного перейменування Кіровограда сьогодні, 15 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, судове засідання щодо адміністративного позову відбувається вперше цього року, оскільки кілька разів суд переносили через відсутність колегії суддів.

Серед позивачів, які знаходяться наразі у залі судових засідань, відомі громадські діячі, зокрема, Артем Стрижаков, Валентина Бажан, Олександр Рацул, Анна Ніжнікова.

Наразі позивачі висловили недовіру суддям, які ведуть справу, вимагаючи їх відведення через неналежний розгляд справи та тиск з боку представників Верховної ради. Суд оголосив перерву з цього приводу.

Нагадаємо, Верховна Рада несподівано для всіх перейменувала Кіровоград в Кропивницький 14 липня минулого року. На розгляді даного питання депутатам не повідомили, як саме перейменовують Кіровоград. Перше судове засідання з приводу незаконного перейменування обласного центру відбулося 16 серпня, однак було перенесене через неявку представників ВР, які є відповідачами у справі.

Фото www.epochtimes.com.ua

Переглядiв: 2440