У Кіровограді 28-річний зловмисник ледь не вбив подружжя у їхньому ж будинку

18.04.2017 10:08
image

У обласному центрі затримали 28-річного кіровоградця, який наніс тяжкі тілесні ушкодження подружжю у їхньому  приватному будинку. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Про пригоду поліції повідомила сестра потерпілого. За її словами,  під час застілля брат та його дружина почали сваритися. Знайомий господаря будинку, який був зі своєю дружиною, зробив чоловіку зауваження, після чого схопив ножиці та наніс ними подружжю кілька ударів в область грудної клітини і втік із місця пригоди.

Господарів будинку -  33-річну місцеву жительку та її 28-річного чоловіка доставили до лікарні.

«Менш ніж за добу поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події працівники поліції вилучили речовий доказ злочину – предмет, схожий на ножиці, вимащений кров’ю. У даний час вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та угон», - повідомив начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Фото andy-travel.com.ua

Переглядiв: 1211