У Кіровограді 96 будинків планують відключити від централізованого опалення

14.11.2017 07:36

У обласному центрі планують відключити від централізованого опалення низку будинків, в яких лише кілька квартир опалюються централізовано. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Олександр Мосін сьогодні, 14 листопада, інформує DOZOR.

«У місті на 63% розбалансована система. У нас залишилося 96 житлових будинків, в яких лише одна-дві квартири опалюються централізовано. Там живуть люди, які не можуть встановити автономне опалення. Тому і пропонується винести спільну програму, за якою ці будинки будуть відключені від централізованого теплопостачання та буде встановлене автономне опалення, зокрема, 50% коштів на це виділять з міського бюджету», - каже заступник міського голови Олександр Мосін.

За словами Мосіна, дану програму мають затвердити на засіданні виконавчого комітету.

«Проект «Доступне тепло» передбачає підключення до опалення. Безпосередньо до ВАТ «Кіровоградгаз» треба звертатися, без посередників. Ми сподіваємося, що ми будемо більше замінювати застарілого опалення. Ми самі встановимо котел, забезпечуємо клієнта усіма документами. А банк, який бачитиме ці оформлені документи, поверне клієнту 35% від вартості послуги встановлення котла», - говорить голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий.

 

Переглядiв: 2939