У Кіровограді автобус для дітей з інвалідністю пустили на міський маршрут

13.02.2018 14:08
image

Автобус, закуплений для дітей з інвалідністю, пустили на маршрут 104-а. Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 13 лютого, інформує DOZOR.

Так, начальник міського управління транспорту Олександр Вергун вніс пропозицію щодо закупівлі автобусу для творчих колективів міста. За інформацією, дана ініціатива має запрацювати з 2019 року.

«Цей автобус буде закуплений для міжміських перевезень для того, щоб наші творчі, танцювальні колективи мали змогу їздити на різноманітні всеукраїнські конкурси», - зазначив Вергун.  
«Ви придумуєте щось таке. Танцюристів возити. Що це за фокуси? Ми вже купили автобус для перевезення дітей з інвалідністю, а ви його пустили на маршрут. Ще раз побачу все це діло – звільню директора транспортного підприємства. Не треба жирувати. Всі автобуси потрібні. Якщо ми разом з ОДА купили автобус для діток з обмеженими можливостями, то він має стояти на запасному шляху, а наші вельмишановні педагоги мають створити план поїздок для дітей. А автобус їздить по маршруту 104-а», - зауважив Райкович.
Переглядiв: 1664