У Кіровограді без тепла залишилося вже  більше сотні будинків

28.11.2017 10:01
image

В обласному центрі через відключення ВАТ «Кіровоградгаз» газопостачання на котельнях без тепла залишилося 115 будинків. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко, інформує DOZOR.

«Всього по місту відключено 115 житлових будинків. Стосовно подій, які розпочиналися фактично минулого тижня. На сайті було розміщено оголошення,що з понеділка місто залишиться без тепла. У понеділок, 27 листопада, ВАТ «Кіровоградгаз» самостійно почало відключати котельні», - зазначив Віктор Кухаренко.

За словами посадовця, під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій було вирішено доручити ВАТ «Кіровоградгаз» невідкладно відновити газопостачання котелень ДП «Кіровоградтепло»  відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів, а виконавчим органам міськради проводити моніторинг температурного режиму. Наразі міськрада звернулася з заявою до міського відділу поліцію, щоб правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо протиправних дій керівництва ВАТ «Кіровоградгаз».

Як повідомляв DOZOR, міський голова Андрій Райкович поїхав до Кабміну для вирішення "газового" питання. 

Нагадаємо,  «Кіровоградгаз» повідомив, що цього тижня містяни залишаться без тепла.

Як повідомляв DOZOR, вчора, 27 листопада, ВАТ «Кіровоградгаз» призупинив постачання газу на котельні, що на вулицях Шатила, Родимцева та вулиці Хабаровській.

Переглядiв: 1456