У Кіровограді біля супермаркету підлітки побили і зґвалтували 12-річну дівчинку

02.03.2017 14:11

imageУ обласному центрі на вулиці Вокзальній  за супермаркетом «АТБ» троє 15-річних підлітків – дві дівчини і хлопець спочатку побили, а потім примусили до статевого акту  12-річну дівчинку. Усе це знімали на відеокамеру мобільного телефону. Про це сайту DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією, це сталося 16 лютого ввечері. За те, що 12-річна дівчинка начебто розповсюджувала «погані чутки», дві 15-річні дівчини побили її: по черзі наносили кулаками та ногами удари в голову і в живіт. Після цього – примусили дитину до орального сексу  з 15-річним хлопцем. Про випадок у поліцію повідомила матір потерпілої.  У правоохоронних органах офіційно підтвердили даний факт.

За словами начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури Кіровоградської області Алли Мороз, дівчинку відразу доставили до лікарні.  За висновками фахівців, вона отримала  тілесні ушкодження у вигляді ссадин в області чола, крововиливів у плечах,  руці, в області живота, а також ран губи.

«За фактом задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої, відкрито кримінальне провадження відносно трьох неповнолітніх», - повідомила у коментарі сайту DOZOR  ювенальний прокурор.

Алла Мороз зазначає, що запобіжний захід підліткам не обирався, оскільки підозрювані навчаються і ходять на допити. У разі ж ухилення  - прокуратура клопотатиме про домашній арешт. Підозрюваним загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Фото novayagazeta

Переглядiв: 21388