У Кіровограді чоловік масово труїть собак ковбасою

27.12.2017 13:37
image

В обласному центрі на вулиці Жадова невідомий чоловік труїть собак. Про це сайту DOZOR розповіла місцева жителька та волонтер Аліна Лисенко.

За її словами, вперше чоловіка помітили минулої п’ятниці в обідній час на вулицях Героїв України (колишня Героїв Сталінграда) та Жадова.  Після того, як він нагодував собак ковбасою, тварини почали помирати.

«Це продовжується і зараз. Чоловік на вигляд 60-65 років та на зріст до 165 сантиметрів ходить з чорним пакетом для збору сміття, ніби сміття планує викидати, але насправді він підходить до собак, кидає їм ковбасу, достатньо дорогу, «Президентську», сиров’ялену. На вигляд, таблеток в їжі немає, але ми підозрюємо, що вона обколота, можливо, препаратом від туберкульозу. Ми викликали патрульну поліцію. Зараз подані чотири заяви, від волонтерів ГО «Бім», від мене особисто», - каже Аліна Лисенко.
«Біля супермаркету «АТБ», що на Жадова, вже померло семеро собак. Кількох вдалося врятувати. Більше п’яти собак також померли біля іншого магазину. Загалом постраждало десь 15 собак», - додає Лисенко.

У поліції  факт звернення громадян підтвердили.

«Інформацію про те, що невідома особа розкидує отруту, внесли до ЄРДР. За даним фактом проводиться перевірка», - повідомила речник поліції області Віталіна Бевзенко.
Переглядiв: 4251