У Кіровограді дівчину повалили на землю і пограбували

20.11.2017 10:52
image

В обласному центрі правоохоронці затримали 27-річного зловмисника, який пограбував 22-річну дівчину. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, подія сталася ввечері. Дівчина йшла з рюкзаком вулицею та розмовляла по телефону. Нападник повалив потерпілу на землю, вирвав із рук мобільний телефон та рюкзак, в якому були гроші, а також документи.

У цей момент неподалік якраз перебували двоє чоловіків, 28 та 30 років, які почули жіночий крик. Не гаючи ні хвилини, вони рушили у напрямку, який вказала потерпіла, і наздогнали грабіжника. У цей час кіровоградка викликала працівників поліції. На місце пригоди прибули патрульні та слідчо-оперативна група.

«За допомогою небайдужих перехожих зловмисника вдалося затримати. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Речові докази – мобільний телефон та рюкзак потерпілої – вилучено», - повідомив начальник міського  відділу поліції Дмитро Авдієнко.
Переглядiв: 2555