У Кіровограді голови квартальних комітетів  вимушені приймати людей просто неба

15.08.2017 09:00
image

Голови квартальних комітетів обласного центру скаржаться на відсутність приміщення для прийому громадян. Про це повідомляє DOZOR.


За словами квартальних, приміщення, у якому вже багато років здійснювався прийом жителів і в якому Муніципальне бюро Стрижакова зробило ремонт, місяць тому зайняла кіровоградська філія Донецького національного медичного університету.

 «У колишньому приміщенні санстанції  на вулиці Комарова, 64, у нас була кімната.   Минулого року ми звернулися до Муніціпального бюро Артема Стрижакова і нам допомогли зробити ремонт.  Міська рада дала меблі. Ми приймали людей двічі на тиждень після обіду і все було добре. Одного разу ми прийшли на прийом, а нас не пустив охоронець. Сказав, що нас вигнали. Виявилося, будівлю орендував університет, ми  ж не проти. Але ж дайте і нам будівлю, оскільки бувають дні, коли доводиться приймати по 60-70 людей, треба дати усім довідки. Вже місяць ми пишемо папірці на східцях. Ремонт зараз не роблять і нас не пускають, будівлю закрили, а ми сидимо на східцях», – бідкається Людмила Одорожа.

У свою чергу в прес-службі Донецького медуніверситету стверджують, що у даному приміщенні, яке орендує виш,  наразі проводяться ремонтні роботи перед початком навчального року.

 Фото zlatopil.com.ua

Переглядiв: 1035