У Кіровограді «Калиновий спів» за традицією відкрили уквітчанням калини (ФОТО)  

27.05.2017 12:55

image

В обласному центрі перед обласною філармонією відбулося традиційне уквітчання калини стрічками, посадженої на честь фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва "Калиновий спів" сьогодні,  27 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Цьогоріч зав'язати вишитий рушник на гіллі калини отримала честь делегація з Петрівського району. Дійство і стало офіційним відкриттям «Калинового співу».

"Фестиваль розпочався у першу річницю Незалежності України і цього року починається вже 26-тий фестиваль-конкурс. Він дає сильний патріотичний заряд, відображує красу, силу українського населення та його пісні. Обов'язково це чудо твориться спільно  з районами Кіровоградщини.  Цього року ми щиро вдячні Петрівському району, який привіз багато колективів,  постійно залучає молодь до виступів", -  говорить засновниця фестивалю та директор обласного Центру народної творчості Валентина Пращур.

За інформацією, фестиваль проходитиме протягом двох днів, зокрема, триватиме конкурсна програма та благодійні акції, що завершиться нагородженням та заключним концертом переможців «Калинового співу».

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2364