У Кіровограді мікроавтобус «влетів» у світлофор і паркан будинку (ФОТОФАКТ)

25.04.2017 13:52

image

У обласному центрі на перехресті вулиць Преображенської та Кропивницького під знаком, який забороняє рух транспорту, зіткнулися  мікроавтобус Ford Transit та SsangYong ввечері, 24 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією керівника спецінспекції міськради Андрія Максюти, який став очевидцем аварії, внаслідок ДТП був пошкоджений світлофор.

«Подія сталася близько 19:30. Випадково побачив, що мікроавтобус, в який в’їхав позашляховик Ssang Yong з київськими номерами, влетів у світлофор, пошкодивши його, а також паркан приватного будинку. Я відразу зателефонував начальнику патрульної поліції, щоб правоохоронці виїхали на місце пригоди. Також я поцікавився станом водіїв автомобілів – обидва водії були живими, могли розмовляти та ходити, однак водій мікроавтобусу був заблокований і самостійно вибрався з транспорту. Водії викликали евакуатори», - повідомив Максюта.
«Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 квітня о 19:30. Екіпаж патрульних прибув на місце події та склав на водія мікроавтобусу та водійку Ssang Yong протоколи. Учасники ДТП в не впевнилися в безпечності  руху на регульованному перехресті.  Крім цього , водій мікроавтобусу Ford Transit був без прав, виявилося, що рішенням суду у нього посвідчення водія забрали за кермування у нетверезому стані. Тому на чоловіка склали протокол за частиною 3 статті 126 КУпАП», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник патрульної поліції міста Наталія Трішина.
image

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 1749