У Кіровограді молодик нацькував бійцівську собаку на чоловіка на очах у дітей

29.06.2017 11:04
image

У Кіровограді на вулиці Пожарського, 3, 34-річний місцевий житель Андрій Притула отримав укуси бійцівського собаки породи пітбультер’єр на очах у дітей та власника пса. Про це сайту DOZOR повідомила дружина потерпілого Євгенія Соколовська.

За словами Євгенії, власник тварини – юнак з сусіднього під’їзду віком до 20 років спустив собаку після того, як її чоловік зробив йому зауваження про відсутність у тварини намордника.

«Мій чоловік, йдучи з двома дітьми, зробив хлопцю зауваження, щоб той утримував собаку на повідку і надів на тварину намордника. Уявіть, іде собака велика в ошийнику, а його власник йде за два метри позаду з повідком і розмовляє з друзями. Це вже не перше зауваження, яке йому роблять. У дворі знаходилися матері з дітьми. У відповідь на зауваження власник собаки заявив, що спустить тварину і зробив це. Перший раз собака просто вдарилася моєму чоловікові в ногу, вдруге – вчепилася зубами і завдала глибоких поранень. Це все відбувалося на очах у жителів ближніх під’їздів, дітей. У цей час власник пітбуля просто спостерігав за тим, що відбувається», - розповідає дружина потерпілого.

Євгенія Соколовська стверджує, що відразу викликала «швидку» та патрульну поліцію. Лікарі прибули через 10 хвилин, обробили рани антсептичною речовиною та порадили звернутися до травмпункту. Поліцію очікували майже годину.


«Поки ми чекали патрульних, молодик завів собаку у квартиру і вийшов на вулицю з ножем та почав погрожувати чоловіку фізичною розправою. Очі у нього, на мій погляд, були скляні. Патрульні зайшли до під’їзду, постукали в двері квартири, де жив нападник, звичайно, їм ніхто не відчинив. Патрульні поїхали з нами до відділку поліції. Чоловіка з відкритою раною відправили на 4 поверх до слідчого, де у нього прийняли заяву. Що буде далі – не знаю, але я попередила правоохоронців, що якщо справа не відкриється, буде акт самосуду», - каже Соколовська.

В поліції області у коментарі сайту DOZOR зазначили, що справою займаються слідчі.

«Кримінальне провадження не відкрите. За даним фактом проводиться перевірка. Встановлюється особа власника тварини і далі будуть вживати дії адміністративного впливу відносно неї», - повідомила речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

ДОПОВНЕНО

«За даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 125 ККУ «Нанесення легких тілесних ушкоджень», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.
Переглядiв: 4915