У Кіровограді може з’явитися нова Набережна (ФОТО)

30.10.2017 13:08
image

У Кіровограді розпочалося голосування за проекти, які фінансуватимуться за рахунок громадського бюджету, сьогодні, 30 жовтня. Один з найбільш масштабних – «Проект з реконструкції частини Набережної річки Інгул», розроблений Муніципальним бюро Стрижакова. Про це повідомляє DOZOR.

Проект передбачає створення сучасної та креативної  зони відпочинку, яка буде облаштована  для великої кількості людей всіх категорій. Мова йде про реконструкцію частини Набережної від мосту по вул. Великій Перспективній  зі сторони пам’ятника «Жертвам Чорнобиля» до наступного, пішохідного мосту біля спортшколи.

Основа проекту - створення «Кованого кварталу». Це встановлення кованих ліхтарів, лавок, урн та паркану. Родзинкою оновленої частини Набережної стануть п’ять кованих скульптур.  

Також, за проектом, «квартал» буде устелений гарною тротуарною плиткою. Вся територія – озеленена травою, квітами та декоративними деревами.

Слід зазначити, що проектом передбачена антивандальна система освітлення, а також відеоспостереження.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

За інформацією, голосування триває з 30 жовтня по 10 листопада

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ГОЛОСУВАННІ?

ВАРІАНТ 1: на сайті міської ради за даним посиланням 

ВАРІАНТ 2: у приміщенні міської ради (вхід зі сторони вулиці Гоголя, «Центр надання адмінпослуг»). Пн-пт з 10 до 16 години, сб-нд з 10 до 13 години. При собі обов’язково мати паспорт.

Переглядiв: 10155