У Кіровограді нагородили кращих медсестер (ФОТО)

08.05.2018 10:43
image

В обласному центрі у Кіровоградському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Марка Кропивницького з нагоди Дня медичної сестри привітали та нагородили медсестер області сьогодні, 8 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, на захід завітали медичні сестри, фельдшери, акушери та лаборанти з усієї Кіровоградщини.

"Я пишаюся тим, що медсестри нашої області - це найкращі професіонали, люди в білих халатах, які трудяться в медсестринстві, в медицині Кіровоградщини. Від імені Асоціації медичних сестер області щиро вітаю вас,  сестринські колективи із професійним святом.  Які б труднощі не виникли на нашому професійному шляху, я вірю, ми здолаємо їх, тому що служимо збереженню здоров’я і життя мільйонів людей", - привітала медичних сестер голова Асоціації медичних сестер області Алла Мельник.

Медсестер нагороджували почесними грамотами департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, почесними грамотами управління охорони здоров’я міської ради, дипломами Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров’я та цінними подарунками, почесними грамотами Профспілки працівників охорони здоров’я України та грамотами Асоціації медичних сестер області.

Крім того, для усіх гостей презентували святкову програму у виконанні артистів Кіровоградського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Марка Кропивницького.

"Я прийшла на цей захід відсвяткувати, можна сказити, своє професійне свято і мені, дійсно, сподобався цей захід. Особливо дуже гарні були виступи артистів на святковому концерті", - поділилася враженнями процедурна медсестра поліклінічного відділення Олександрівської ЦРЛ Світлана Ткаченко.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2403