У Кіровограді нагородили кращих педагогів (ФОТО)

02.10.2018 14:15
image

В обласному центрі у фойє академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького до Дня працівника освіти нагородили понад півсотні працівників сьогодні, 2 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Грамотами і подяками від міської ради, управління освіти та профспілки нагородили понад 60 педагогів.  Міську педагогічну премію імені Василя Сухомлинського отримали директор дошкільного навчального закладу № 72 Світлана Діброва, директор дошкільного навчального закладу № 47 Лариса Самаріна, заступник директора гімназії № 9 Наталя Траєвич, вчитель зоології № 3 ім. Олени Журливої Вікторія Хоменко, вчитель початкових класів гімназії ім. Т. Г. Шевченка Світлана Кучеренко.

«Мені надзвичайно приємно у ці передсвяткові дні привітати вас і подякувати. Вчитель - це найсвятіше, що є в житті кожної людини. Ми глибоко переконані, що завдяки вашій наполегливій праці ми разом з батьками обов’язково зможемо виховати майбутнє покоління, гідних громадян нашого міста, які захистять і наповнять нашу економіку великими фінансовими і технологічними здобутками», - привітав працівників міський голова Андрій Райкович.
«Дорогі мої колеги, ми з вами обрали найвідповідальнішу і найкращу професію, ми з вами навчаємо і виховуємо дітей. Це не тільки наша робота, але й стиль нашого життя. Хочу побажати вам здоров’я, наснаги, миру та здійснення всіх ваших мрій і планів», - звернулася і привітала колег начальник управління освіти міськради Лариса Костенко.
image
image
image
image
image

Крім того, міський голова привітав із професійним святом заступника Наталю Дзюбу і Ларису Костенко.

«Я думаю, що професійне свято важливе для кожного працівника освіти і саме тому, що День вчителя свято не тільки людини як професіонала, а людини, яка зараз несе знання дітям. Я працюю вчителем вже більше 20 років, кожного року чекаю з нетерпінням цього свята і відзначаю його. Сьогодні урочистості пройшли в новій формі, неформально у фойє. Академічна атмосфера, знову ж таки сворює святковий настрій. Дуже приємно, що кожного року оновлюється сам процес проведення свята і святкування Дня вчителя», - поділилася враженнями директор об'єднаного Наукового ліцею Наталя  Чередніченко.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 8075