У Кіровограді нагородили медалями понад 70 випускників (ФОТО)

23.06.2018 14:37
image

В обласному центрі «золотими» і «срібними» медалями нагородили 73 випускники сьогодні, 23 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, на заході вручили 40 «золотих» і 33 «срібних» медалей випускникам 19 закладів, зокрема,  Кіровоградського колегіуму, гімназії нових технологій навчання, ліцею № 19,  педагогічного ліцею, НВО № 32 та НВК № 34.

"З кожним роком стає все важче здавати зовнішнє незалежне оцінювання. Це іспит не тільки для вас, випускники, але й для педагогів і ваших батьків. Ваші сім’ї невтомно щоденно гризли граніт науки і знову навчалися з вами. Я би радив вам, щоб після здобуття найвищого звання в омріяних закладах ви поверталися і збагачували наше місто своїми неординарними, креативними та новітніми ідеями. Тож щиро вітаю випускників із першими надзвичайними здобутками, вітаю вчителів, адміністраторів шкіл і батьків", - привітав випускниківміський голова Андрій Райкович.

У ході заходу для випускників виступила з піснею володарка гран-прі конкурсів вокального мистецтва, учениця НВК № 26 Вікторія Луценко.

"Я з першого класу гарно навчаюся, у цьому мені допомагала моя сім’я. Для мене це дуже важливо, сьогодні вони прийшли підтримати мене. І ось, нарешті я отримала срібну медаль за всі свої старання протягом навчальних років. З нашої школи лише 3 випускника отримало медалі: дві "золоті" та одну "срібну"", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR медалістка, випускниця школи № 34 Дар’я Козлик.

Після вручення всі гості заходу виконували вальс у холі театру під супровід камерного оркестру "Концертіно" обласної філармонії.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 3981