У Кіровограді нагородили спортсменів і талановиту молодь (ФОТО)

23.06.2018 08:14
image

У міськраді відзначили кращих спортсменів під час урочистостей з нагоди Всесвітнього олімпійського дня сьогодні, 23 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до урочистостей долучилися представники влади міста та області. Пд час урочистостей орденом «Орден княгині Ольги» ІІ ступеню нагородили заслуженого майстра спорту Ірину Терещенко,  «Орден княгині Ольги» ІІІ ступеня отримала заслужений працівник спорту Олена Ібрагімова, орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримав майстер спорту міжнародного класу Олександр Костик, «За заслуги» ІІІ ступеня – Сергій Фомін – майстер спорту зі стрільби кульової.

Крім цього,  під час урочистостей спортивні школи отримали сертифікати на інвентар, а також спортивний одяг та взуття.   Також відділенню велоспорту КДСЮШ №1 презентували мікроавтобус Renault.  

«Ми пишаємося вашими спортивними досягненнями, що спортсмени завжди на передовій. Ви часто стаєте громадські діячі, а в разі необхідності й нашу державу захищаєте. Великих вам перемог і отримуйте задоволення від того, що ви робите. Успіхів вам!» - звернувся до спортсменів Райкович.
««Орден Княгині Ольги III ступеню ми очікували, адже йшли до його здобуття 8 років. Всі дуже плідно працювали. Цей орден вручили за моїх спортсменів, які на Олімпійських іграх здобули призові місця, це два спортсмени: Сергій Фомін і Олександр Костик», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR заслужений тренер України зі стрільби кульової Олена Ібрагімова.

Крім цього, в рамках заходу оголосили переможців міського конкурсу «Молода людина року». Так, переможцем в номінації «Молодий захисник України» став Євген Близнюк, у номінації «Сила духу» переміг Василь Петринко, перемогу в номінації «Молодий науковець» здобула Анастасія Мельник, номінації «Молодий працівник промислової галузі»  – Сергій Качін, переможцями в номінаціях «Молодий підприємець року», стала Тетяна Доценко, «Відкриття року в області фізичної культури та спорту» - Олег Дорощук, «Відкриття року в області культури і мистецтва» - Олександр Безай.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 1498