У Кіровограді намагалися підкупити підполковника поліції (ФОТО)

05.03.2018 14:18
image

В обласному центрі правоохоронці затримали 27-річного громадянина Узбекистану, який хотів дати хабара начальнику відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Кіровоградській області. Про це сайту DOZOR  повідомили департаменті внутрішньої безпеки.

За інформацією, чоловік найняв двох працівників - іноземці, які займалися збутом хлібобулочної продукції в одному з торговельних центрів міста, та не уклав з ними договору.

За правопорушення йому виписали штраф, але чоловік звернувся до поліцейського та пропонував підполковнику поліції щомісячну винагороду за невтручання у бізнес та «кришування». З інформацією про даний факт підполковник поліції звернувся до Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. 

Чоловіка затримали у службовому кабінеті підполковника поліції відразу після надання хабара. Разом з тим на ділка складено адміністративний протокол за ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та ст.204 (Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) КУпАП. Тривають заходи щодо оголошення затриманому підозри.

image
Переглядiв: 2065