У Кіровограді намагалися зняти чергову секцію паркану на Набережній (ФОТО)

16.01.2018 09:04
image

В обласному центрі двоє чоловіків віком 31 та 35 років намагалися зняти секцію металевого паркану на території Набережної ввечері 15 січня. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

За інформацією ,патрульні, приїхавши на місце події, побачили чоловіків з кувалдою та монтувалкою.  Поряд з чоловіками знаходився автомобіль Skoda. Під час поверхневого огляду салону патрульні виявили ножівку по металу та ще одну кувалду. Зняти металеву огорожу зловмисники не встигли, на металевому паркані вони зробили лише невеликі надрізи. Охоронці порядку затримали зловмисників, викликали на місце події слідчо-оперативну групу та почали шукати камери відеоспостереження на прилеглих будівлях, які б могли зафіксувати склад злочину.

Зрештою, камери відеофіксації таки знайшли на будівлі податкової інспекції. Відео, на якому видно, як двоє громадян намагаються зняти паркан, передали слідчим. Чоловіків доправили до міського відділу поліції.

Нагадаємо, торік в обласному центрі на Набережній невідомі викрали перила на огорожі поруч з Інгулом. Як сайту DOZOR неофіційно повідомили в міськраді, наразі паркан на Набережній не знаходиться на балансі міської ради, саме тому звернутися до поліції з заявою фактично нікому.

Як повідомляв DOZOR, серед великих проектів у конкурсі «Громадський бюджет-2018» переміг проект Муніципального бюро Стрижакова з реконструкції частини Набережної. Проект набрав більше 3 тисяч  голосів і має бути профінансований з громадського бюджету на 1 мільйон гривень.

Після виграшу на конкурсі «Громадський бюджет 2018»  проекту Муніципального бюро Стрижакова з реконструкції частини Набережної  у міський бюджет заклали додаткові кошти на відродження Набережної.

image
image
Переглядiв: 1651