У Кіровограді обиратимуть головного лікаря поліклініки

12.10.2018 08:10

В обласному центрі управління охорони здоров’я міської ради повторно оголосило конкурс  на зайняття посади керівника дитячої стоматологічної поліклініки на вулиці Вокзальній, 31.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

Згідно з вимогами, претендент на посаду повинен знати чинне законодавство про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров'я, основи права в медицині, трудове законодавство, соціально-демографічну характеристику регіону та показники стану здоров'я населення; основи соціальної гігієни та організації охорони здоров'я, загальної і соціальної психології, організацію фінансово-економічної діяльності закладів охорони здоров'я; документи, що визначають потужність, структуру, штатний розклад закладу, нормативні акти щодо підготовки, підвищення кваліфікації та атестації медичних працівників, порядок ведення облікової та звітної документації, обробки медичної статистичної інформації тощо. 

Крім цього, конкурсна пропозиція кандидата на пост головного лікаря має містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування закладу протягом одного року;

- заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Більш детальну інформацію про конкурс можна дізнатися за даним посиланням. Конкурсні пропозиції можна подавати  з 12 жовтня  по 9 листопада за адресою: вул. Велика Перспективна, 41 (3 поверх, каб. № 324, понеділок – четвер: з 08:00 до 17:00, п’ятниця: з 8.00 до 16.00). Проведуть конкурс 13 листопада. 

 

Переглядiв: 579