У Кіровограді обрали найгарніших та найталановитіших дітей міста (ФОТОРЕПОРТАЖ)  

11.06.2017 11:30

image

У Кіровоградській обласній філармонії відбувся конкурс на звання «Міні-Міс, Міні-Містер та Юна Міс Кропивницький» у суботу, 10 червня.  Про це повідомляє DOZOR. 

Організатором заходу стало агенство "Style models У конкурсі взяли участь 37 юних моделей віком від 4 до 16 років. Під час виходів на сцену дівчата та хлопці презентували себе у народних костюмах,  повсякденному одязі, вечірніх сукнях та костюмах. 

"Під час кастингу ми відбирали найталановитіших, найгарніших дітей.  Цей конкурс проходить вже 12-й рік поспіль. Це не просто конкурс краси,  ми орієнтуємося на розвиток дітей. Переможців, насправді, обрати дуже складно. Те, як вони працюють над собою, як викладаються, заслуговує поваги. Це велике задоволення  - працювати з дітьми. Перспективи в учасників дуже великі. Вони сподобалися журі, їх запрошують у рекламні кампанії, на фотосесії, у різні проекти", - розповіла керівник агенства "Style models" Вікторія Янишевська. 

Так, переможницею конкурсу у номінації "Міні-Міс Кропивницький 2017" стала 7-річна Поліна Талда. Перемогу у старшій віковій категорії здобула 10-річна Катерина Іванюта, Титул "Міні-Містер Кропивницький 2017" завоював Іван Щербина, якому 7,5 років. Крім цього звання "Юна Міс Кропивницький 2017" отримала 16-річна Олександра Андрєєва.

"Я не очікувала перемоги. Головне  - участь,  але я не думала, що займу хоч якесь місце. Буду продовжувати брати участь утаких конкурсах",  - ділилася враженнями переможниця старшої вікової категорії "Міні-Міс Кропивницький 2017" Катерина Іванюта. 
"Це неймовірне дійство. Ви не уявляєте, як переповнюють емоції. Це гарно,  масштабно. Свято для дітей та батьків. Я вже п'ятий рік поспіль беру участь у таких конкурсах. Це  чудовий досвід. Я буду продовжувати, тому що модельне агенство розвиває дівчину,  її впевненість і спонукає іти до перемоги", - розповіла учасниця конкурсу 15-річна Аліна Труш.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переможці конкурсу: Олександра Андрєєва, Катерина Іванюта,  Іван Щербина, Поліна Талда

Переглядiв: 4175