У Кіровограді обрали найкращого студента (ФОТО)

17.12.2017 08:11
image
У кіровоградському педуніверситеті відбувся регіональний етап конкурсу на «Найкращий студент України» 16 грудня. Про це повідомляє DOZOR.
 
Так, взяли участь у конкурсі 28 студентів з різних вишів міста. 
«Це регіональний етап всеукраїнської програми «Найкращий студент України». Організатор цієї програми на всеукраїнському рівні молодіжна організація «Студреспубліка», а оргкомітетом нашого кіровоградського етапу виступає Молодіжна рада. Усього було подано 28 заявок на вісім номінацій», – розповіла у коментарі сайту DOZOR член молодіжної ради Яна Сапожнікова.
Студенти міста змагалися у номінаціях: «кращий студент програміст», «кращий студент дизайнер», «кращий студент аналітик», «кращий студент спортсмен», «кращий студент громадський діяч», «кращий студент науковець» та комплексна характеристика «найкращий студент»
 
«Найкращих студентів у окремих номінація обрало наше журі за поданими заявками, натомість кращі студенти у комплексній номінації представили себе у трьох конкурсах, а саме: відеопрезентація «Я у своєму вищі кращий», «Мій талант кращий» і «Мій фідбек кращий» у якому конкурсанти креативно відповідали на питання журі», – додала Сапожнікова.
 
Переможницею стала студентка медичного коледжу ім. Мухіна Антоніна Потієнко. Вона отримала від спонсорів конкурсу цінні призи від спонсорів конкурсу та у подальшому має змогу представити наше місто на всеукраїнському конкурсі «Найкращий студент України».
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2885