У Кіровограді обрали переможця загальноміського конкурсу «Караоке на районі» (ФОТО)

01.10.2018 10:12
image

В обласному центрі на головній площі міста відбувся фінал загальноміського конкурсу «Караоке на районі», започаткованого Культурно-мистецьким фондом «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова учора, 30 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Відбіркові етапи конкурсу розпочалися навесні і проходили у найбільш густонаселених мікрорайонах міста. Усього – вісім турів. Відповідно восьмеро переможців відбіркових етапів взяли участь у фіналі на площі.

image
«Наш Фонд завжди бере участь у культурному та мистецькому розвитку нашого міста, підтримує молодь, тому ми з радістю започаткували конкурс з пошуку народних талантів. Проект цікавий тим, що проходив у різних мікрорайонах міста і їх жителі чекали на ці відбіркові етапи. Бажаючих взяти участь було безліч. Люди, які брали участь у конкурсі, але не пройшли до фіналу, також залишилися у позитивному настрої, оскільки отримали цікаві призи від фонду «Перспектива» – павер-банки, флешки, навушники, спортивні пляшки. Зараз ми чуємо лише гарні відгуки і прохання проводити такий конкурс і надалі», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR виконавчий директор Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко.

Так, містяни зібралися головній площі міста, аби послухати народних співаків та підтримати знайомих виконавців. Після виконання перших композицій гості заходу гучними оплесками відібрали чотирьох фіналістів конкурсу – Дар’ю Таран, Ілону Крицьку, Вікторію Луценко та Марину Хонхордіну.

image
image
image
image
image
image
image
image
«Я займаюся вокалом, ходжу на заняття гуртка естрадного вокалу в НВК №26 до викладача Оксани Дащенко. Вона прийшла мене підтримати зараз. Я люблю співати з самого малечку, раніше також відвідувала різні гуртки з вокалу.  Почувши про конкурс «Караоке на районі», я вирішила довести собі, що не боюся співати і можу більше – дійти до фіналу», - каже  наймолодша, 13-річна учасниця конкурсу Вікторія Луценко.

Після першого туру фіналу суперфіналісти виконували пісні на вибір, а їх помічники збирали кошти у капелюхи. В результаті перемогу отримала 21-річна жителька селища Нового Ілона Крицька, виконавши переможну для неї композицію гурту «Антитіла» «Там, де ми є». Дівчина зібрала найбільшу суму серед інших учасників – 1999 гривень. Взагалі, усі кошти, зібрані під час усіх турів конкурсу і фіналу передали до благодійного фонду «Янгол життя» для лікування онкохворих пацієнтів дитячої обласної лікарні.

image

Усі фіналісти конкурсу отримали цінні подарунки та почесні відзнаки. Переможниця суперфіналу Ілона стала власницею планшету. Також дівчина тепер має змогу записати власну фонограму у  професійній студії звукозапису  завдяки Суспільному телебаченню.

«Я мала надію, але не очікувала перемоги, оскільки мої конкуренти були сильними. За кілька днів до фіналу я мало спала і думала, які пісні обрати для виступів. Важливо було не тільки  показати свої вокальні здібності, а піснею «завести», підбадьорити людей. Чесно кажучи, я завжди сумнівалася у своїх здібностях, але зараз завдяки цьому чудовому конкурсу мої сумніви зникають», - поділилася Ілона Крицька.
image
«Приємно бачити, що в Кіровограді стільки талановитої молоді, яка прагне розвиватися і перемагати. Власне, в цьому і полягає завдання наших проектів - правильно мотивувати і підтримати народні обдарування. Підводячи підсумки конкурсу, сміливо можу сказати, що Кіровоград має право пишатися не тільки кращими в країні танцюристами, а й вокалістами!» - прокоментував засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива», громадський діяч Артем Стрижаков.
image
Переглядiв: 2180