У Кіровограді під час благодійного марафону збирали кошти для онкохворого чоловіка (ФОТО)

26.06.2018 08:33
image

В обласному центрі на благодійному мистецькому марафоні ″Життя незламне, поки є в житті добро!″ зібрали 36 тисяч гривень на лікування колишнього соліста філармонії Едуарда Вітошинського вчора, 25 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проходив за підтримки облдержадміністрації, департаменту культури ОДА, благодійного фонду ″Центр Всесвіту″ і регіонального благодійного фонду ″Відкрита Україна″.

″Ми дуже вдячні людям за їхню підтримку та небайдужість. Концертна програма дуже яскрава, багато друзів Едіка відгукнулися і взяли участь. Це неофіційний захід, це просто як дружня вечірка для збору коштів на лікування мого друга. Ми збираємо кошти, як тільки дізналися про хворобу, це відбулося 1 червня″, - розповіла співорганізатор заходу Дарія Завгородня.

На концерті виступали солісти обласної філармонії, хореографічний колектив ″Аеліта″, студія вокального мистецтва  ″Антарес″, хореографічний ансамбль ″Вікторія″ учасники шоу ″Голос країни″ Анрі Болквадзе та Владислава Кашпуренко, гурти: ″Живий звук″, ″EFIR″ і ″ЕКСАМПЕЙЯ″.

″Ініціатива концерту була моя, було важко розповсюджувати некомерційні запрошення. Ми надалі будемо також збирати кошти. Ціна на лікування всюди різна. Ми опираємося на найбільшу суму, на 300 тисяч євро, оскільки потім потрібна буде і реабілітація, і курси. Я думаю і надалі все вийде, і ми будемо допомагати не лише Едіку, а і багатьом важкохворим людям″, - додала Дарія Завгородня. 
″Я щиро вдячна від усього серця, навіть не можу передати як сильно. Нас дійсно підтримує багато людей і дякую всім за цей благодійний марафон. Робота проведена колосальна. Всі допомагають нам як можуть. Ми не сподівалися, що так багато друзів відгукнуться. Я звертаюся до всіх, до кого тільки можу, тому що я не можу його втратити, він - моє життя. Наразі у нього великі шанси вилікуватися, тому будемо сподіватися на краще″, - розповіла дружина Едуарда Ірина Вітошинська.

За інформацією, під час заходу вдалося зібрати 30 тисяч гривень.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1472