У Кіровограді посеред ночі в підозрілій валізі знайшли покинутих кошенят (ФОТО)

19.06.2018 09:51
image

В обласному центрі в мікрорайоні Новомиколаївка правоохоронці знайшли у викинутій валізі кошенят. Про це повідомляється на сторінці зоозахисної організації «БІМ» у Фейсбуці, інформує медіапортал DOZOR.

«На зупинці вчора ввечері стояла валіза. Було це близько 23:00. Її власника ніде не було. Стояла довго. Люди злякалися і викликали поліцію і МНС. Були всі: і поліція, і рятувальники, і сапери. Чемодан відкрили, а там кошенята…четверо. Всі полегшено зітхнули і розійшлися по своїх справах, а малюки, так і сидять у відкритій вже валізі на зупинці  і зараз сидять. Нікому не потрібні, покинуті діти», - повідомляють волонтери.

У службі порятунку факт підтвердили.

«18 червня о 23:08 на номер 101 надійшло повідомлення про те що на вулиці Короленка на зупинці громадського транспорту виявлено невідомий предмет, схожий на валізу. Підрозділи одразу ж виїхали на місце події і о 00: 46 група піротехнічної служби встановила, що вибухонебезпечних предметів виявлено не було, у валізі знаходилися кошенята. Виклик у нас кваліфікований як хибний. Допомога працівниками ДСНС не надавалася», - повідомила речник управління ДСНС області Оксана Мачак.

За інформацією волонтерів, зараз кошенята терміново потребують тимчасового притулку. Також необхідно сфотографувати тварин для того, щоб розмістити оголошення щодо пошуку господаря для них.  

Фото можна насилати у «Viber" за номером: 066-162-83-00 Тетяна.

image

Фото надані рятувальниками

Переглядiв: 1853