У Кіровограді презентували роман "Гріх і честь" (ФОТО)

09.03.2017 10:34

image

У педагогічному університеті ім. В. Винниченка презентували роман кіровоградського письменика Віктора Погрібного про долю сильної жінки у післявоєний час XX століття, сьогодні,  9 березня,  інформує DOZOR.

Перший повноформатний роман письменика розповідає про сильну жінку Ганю Кравець,  яка, почавши життя у спідниці з німецької солдацької форми, сама змогла стати народним депутатом та отримати повагу на арені світової політики.

"Це жінка, яка переборола бідність,  ув'язнення та промовила на сесії ООН відому думку, що головною загрозою світу є егоїзм індивіда. Прототипу для Гані Кравець немає. Але Ганя Кравець є в Україні. Щось від неї  є в моїй жінці, щось у інших жінках. Якщо хоч хтось  з цієї зали захоче стати схожим на Ганю Кравець, я вважатиму свою місію виконаною", - звернувся до присутніх на презентації автор.

Довідка

Віктор Погрібний - поет, публіцист, журналіст, член Національної спілки письменників України, заслужений журналіст України та незміний керівник обласного літературного об'єднання «Степ».

image

image

Переглядiв: 1804