У Кіровограді пройдуть відразу три чемпіонати з хортингу

24.02.2017 07:45
imageУ Кіровограді на базі факультету фізичного виховання педуніверситету імені Винниченка пройде відразу три чемпіонати з хортингу у неділю, 26 лютого. Про це сайту DOZOR повідомив президент Кіровоградського обласного осередку ВГО «Українська федерація хортингу» Валерій Вєхтєв.
«В один день буде проведено відкритий чемпіонат Кіровоградської області з хортингу у розділі «Сутичка», Кубок Україні з хортингу у розділі «Сутичка» і Чемпіонат України з хортингу у розділі «Сутичка» та «Показовий виступ», - поінформував Валерій Вєхтєв.
Президент обласного осередку «Української федерації хортингу» додав, що змагання розпочнуться о 10:00 з боїв, потім о 12:00 відбудеться урочиста частина, після якої бої продовжаться до 19:00. Після семи вечора заплановане підбиття підсумків і нагородження спортсменів.
«Участь у змаганнях візьмуть більше 350 спортсменів з 18 областей України. Команда Кіровоградщини представлена 11-ма районними командами та 4-ма командами з міста Кропивницький», - підсумував Валерій Вєхтєв.

Фото sportify.org.ua

Переглядiв: 1841