У Кіровограді пройшла виставка-конкурс стендових моделей цивільної техніки (ФОТО)

11.06.2018 09:50
image


У обласному центрі у приміщенні авіакомпанії "УРГА" пройшла перша в Україні відкрита виставка-конкурс стендових моделей "Модельна феєрія цивільної техніки-2018" минулими вихідними. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організатором виставки-конкурсу виступив КЗ "Станція юних техніків", а генеральним спонсором - Авіакомпанія "УРГА".

"Це перша в Україні виставка з цивільної тематики за участю 6 областей України, зокрема, Києва, Черкас та Дніпра. Гості заходу були в захваті від моделей, адже серед робіт були літаки, цивільні авіації, службові автомобілі, кораблі та діорами. Під час оцінювання моделей судді звертали увагу на якість моделі, фарбування та загальний вигляд", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR голова організаційного комітету комунального закладу "Станція юних техніків" Володимир Цись.

 За інформацією, захід тривав два дні, протягом яких учасники з 6 областей демонстрували 260 моделей. В останній день виставки організатори оголосили 27 призерів серед юніорів віком від 6 до 56 років.  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1335