У Кіровограді провели всеукраїнську виставку породистих собак (ФОТО)

01.05.2017 14:38
image

В обласному центрі на міському іподромі відбулася всеукраїнська виставка породистих собак вчора, 30 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили організатори.

За словами представниці Кіровоградського обласного клубу собаківництва «Еліта-Кінологія» Вікторії Вічирко, у виставці взяли участь 500 собак.

«Собаки приїхали з усіх куточків України. В рамках виставки проходив чемпіонат України у породі «сибірський хаскі», було 70 представників цієї породи. Також діяв спеціалізований ринг породи «аляскинський маламут». На всіх рингах судили судді міжнародної категорії. Для глядачів виступила група дресирувальників і показала велику програму зі слухняності собак, виконання службових команд із затримання правопорушників, пошуку вибухових пристроїв», – розповіла Вікторія Вічирко.

За інформацією, у рамках заходу відбулося нагородження 40 кіровоградських чемпіонів України, які цього року заслужили титули. Також під час виставки була продемонстрована показова програма кінного клубу «Княжий двір» з виступом вершників та танцювальними номерами коней. У декількох конкурсах показали себе собаки, зокрема, у показі мод, змаганні племінних пар. Тварини також мали змогу позмагатися у поїданні їжі на швидкість. Крім того, на виставці обрали найкраще цуценя, найкращого юніора та найкращу собаку, якою став йоркширський тер’єр.

Юнаки та дівчата у віці від 10 до 16 років мали змогу позмагатися за статус найкращого «Юного Хендлера», тобто людину, яка вміє гарно показати уміння та красу собаки.

За інформацією, наступна виставка відбудеться 10 вересня і матиме міжнародний статус. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 Фото зі сторінки Сергія Якуніна у Фейсбуці

Переглядiв: 3285