У Кіровограді серійний зловмисник вбив та закопав дівчину, яка перебувала в розшуку з червня

04.07.2017 09:12
image

У обласному центрі правоохоронці затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 24-річної кіровоградки, яка перебувала у розшуку. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, чоловіка затримали за вбивство 67-річної пенсіонерки у Кіровограді минулими вихідними. Втім, зараз правоохоронці розслідують причетність підозрюваного до ще двох вбивств, зокрема, вбивстві 24-річної Людмили Кулінич, що зникла 12 червня і перебувала у розшуку та 80-річної жительки Кіровограда.

Так, 24-річна місцева мешканка, яка вважалася зниклою безвісти, виявилася однією з жертв чоловіка. Зловмисник напав на перехожу на околиці міста, коли вона поверталася увечері додому. Але відібрати сумку з особистими речами виявилося непросто. Дівчина стала чинити опір зловмиснику, тоді він задушив потерпілу та закопав на території лісосмуги, забравши собі 200 гривень і документи.

За словами Дмитра Созоненка, громадянського чоловіка загиблої дівчини, інформацію про вбивство він отримав три дні тому.

«У суботу мені повідомили, що Людмили немає в живих. Її знайшли закопаною у лісосмузі», - повідомив Дмитро Созоненко.

Через кілька днів в одному з мікрорайонів громадянин проник до помешкання 80-річної пенсіонерки. Не знайшовши у квартирі нічого цінного, почав душити господиню, після чого підпалив речі у кількох місцях та пішов геть.

Пожежу помітили мешканці будинку і викликали рятувальників. На місці події було виявлено понівечене вогнем тіло жінки.

За фактами умисних убивств поліцейські продовжують розслідування», – розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Крім того, правоохоронці встановлюють обставини розбоїв, грабежів та крадіжок, до яких може бути причетним затриманий. Особі загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Фото Дмитра Созоненка

 

Переглядiв: 8670