У Кіровограді шахрайка вимагала кількадесят тисяч за викрадену вівчарку

22.11.2017 13:54
image

У Кіровограді правоохоронці затримали п’яну шахрайку, яка вимагала від чоловіка 30 тисяч гривень за загублену собаку, якого вона нібито знайшла. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією,  власник собаки звернувся до правоохоронців через викрадення тварини та через вимагання невідомою жінкою грошей за її повернення. Прибувши на територію домоволодіння, де проживає господар собаки, правоохоронці побачили двох жінок, які винаймали квартиру у сусідньому помешканні.  Патрульні почали телефонувати за номером телефону, який залишила вимагачка. Неочікувано дзвінок пролунав з телефону однієї із квартирозйомниць.

Інспектори попросили жінку показати свій мобільний телефон, аби перевірити номер. Натомість жінка витягнула із телефонного пристрою сім карту та викинула її подалі від себе, а потім вдалася до втечі. Копи наздогнали втікачку та доставили її до міського відділу поліції, де вона й зізналася у шахрайстві. Згодом патрульні знайшли собаку у мікрорайоні Масленіківка. Вівчарку передали власнику.

 

Переглядiв: 1337