У Кіровограді стартує Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків – «Щаслива дитина - квітуча Україна»

30.08.2017 06:34
image

У обласному центрі розпочинається Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка – «Щаслива дитина - Квітуча Україна» у п’ятницю, 1 вересня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив організатор конкурсу, власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, інформує DOZOR.

«З 1 вересня стартує Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка – «Щаслива дитина - Квітуча Україна», який галерея проводить третій рік поспіль. За цей час до нас надійшло близько 3 тисяч малюнків з 76 міст України, більшість з яких вирушили в 7 країн світу і експонувалися в США, Китаї, Англії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Щвейцарії. Головним в даному конкурсі є те, що переможців визначають меценати, галеристи, колекціонери, письменники, підприємці, керівники підприємств, які нагороджують дітей своїми призами, а художники-власними картинами. За час конкурсу більше 90 художників України з багатьох міст підключилися до конкурсу. Це благородна справа, яку гідно оцінюють діти», - повідомив Цуканов.
«Запрошую всіх, кому дорогі діти, хто думає про майбутнє нашої країни, увійти до складу журі та за підсумками конкурсу відзначити вподобані роботи.Чекаю пропозицій», - додав власник галереї.

Бажаючі долучитися до складу журі конкурсу можуть отримати детальну інформацію за номером телефону: 0502072700, адреса ел. пошти -kir250@ukr.net.

Нагадаємо, в минулому році фінал конкурсу дитячого малюнка  «Щаслива дитина - Квітуча Україна» відбувся в галереї «Єлисаветград» за грантові кошти фонду «Перспектива». Більше 800 дітей з усієї країни представили свої роботи. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

Переглядiв: 3969