У Кіровограді стартувала естафета добра і милосердя (ФОТО)

24.03.2018 10:37
image
В обласному центрі стартувала естафета добра і милосердя «Дарувати радість – просто!», яка покликана підтримати дітей-сиріт. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Так, розпочали естафету вихованці недільної школи та молодіжного клубу Спасо-Преображенського собору. Близько 20 дітей разом зі своїми наставниками відвідали «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», де корисно і весело провели час з дітьми-сиротами.
 
Вихованці недільної школи спільно з викладачем образотворчого мистецтва Оленою Гриб підготували майстер-клас зі створення робіт з полімерної глини. Діти із захопленням виготовляли різних тваринок, героїв улюблених мультфільмів. Після цього підготовлені вироби відправили на варіння у воді, аби ті стали твердими, міцними і зручними у використанні. В цей час діти активно грали в ігри та веселились.
"Варто зазначити, що учні недільної школи та молодіжного клубу мали не просто провести майстер-клас, а обов’язково познайомитися і подружитися", - говорить координатор акції протоієрей Іван Шемедюк.
Наприкінці зустрічі вихованці недільної школи та молодіжного клубу подарували дітям подарунки і різнокольорові кульки.
image
image
image
image
Переглядiв: 1502