У Кіровограді стартували змагання серед військовослужбовців (ФОТО)

22.08.2018 10:16
image

В обласному центрі у військовій частині А0680 відбулося відкриття змагань серед військовослужбовців Збройних Сил України "Я - ПАТРІОТ" із нагоди Дня Незалежності України сьогодні,  22 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  підтримати військовослужбовців прийшли побратими і представники обласної влади. 

"Саме завдяки вам і вашому професіоналізму здійснюється мрія багатьох поколінь українців - жити у незалежній і суверенній державі. Дозвольте вас привітати зі святом нашої держави, побажати перемоги і успіхів", - звернувся до військових заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

У змаганнях беруть участь 42 учасника, які поділені на 7 команд. Кожна команда повинна виконувати усі завдання синхронно.

"Ми намагалися підібрати найбільш функціональні вправи, з якими вони можуть зіштовхнутися при виконанні своїх обов'язків. Сьогодні у атлетів буде 4 завдання. У першому завданні кожній команді потрібно буде протягом 10 хвилин зробити 100 присідань, 75 віджимань від підлоги і 50 вправ на прес. У другому завданні вони повинні будуть підняти максимальну вагу на всю команду за 10 хвилин, будуть виконувати підйом штанги з положення на плечах у положення над головою.  Третє завдання - за 15 хвилин есафетою виконати максимальну кількість повторень вправ греблі на тренажері і 10 стрибків через тумбу. А четверте завдання - це перетягування канату", - зазначив старший суддя змагань В'ячеслав Гранюков.

За попередньою інформацією, змагання завершаться сьогодні у другій половині дня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 838